Rael napisał(a):W finale będe za Portugalią, po prostu dla tego że jest mniej utytułowana
Recit napisał(a):Cały blok defensywy zawalił.
arekBM napisał(a):GKSeba12 napisał(a):Najsłabszy finał wielkiego turnieju od dawna...
Będę kibicował Portugalii żeby podsumowała ten turniej swoim zwyciestwem [emoji14] [emoji14]
Rael napisał(a):Szkoda, ale jednak nie przezywam tego tak ciezko jak sie spoedziwalem. Chyba jestem juz kibicowsko spelniony po prostu. Dane mi było przeżyć mistrzostwo Europy i Świata Niemców oraz CL z Bayernem. Od 2014 spokojniej podchodze do futbolu![]()
norbi napisał(a):oglądałem tylko II połowę, i z tego co widziałem stwierdzam 1: Schweinsteiger to wrak piłkarza, szkoda patrzeć jak kontuzje go "zjadły"do tego ten karny po jego ręce, szkoda.
Ktoś z fb napisał(a):drużyna nie pomogła Ci w ostatnim meczu zdobyć korony króla strzelców przykre myślę, że pomyślisz o innym klubie, bo ten sezon pokazał jaki jest egoizm niektórych kolegów....jeśli chcesz zdobywać trofea to zmień otoczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość