przez scholli7 » 2016-07-10, 21:06
haj napisał(a):scholli7 napisał(a):A mnie jakoś go nie szkoda. Teraz jeśli wygra Francja a raczej to pewne będą mówić że to wszystko przez jego zejście z boiska
A mnie wcale Twoja postawa nie dziwi. Po Twoich postach wręcz niczego innego się nie spodziewałem niż wypowiedzi na takim niskim poziomie.
Ja nie byłem, nie jest i nie będę fanem Ronaldo ale trzeba być maksymalnie zakompleksionym człowiekiem aby czerpać nawet odrobinę satysfakcji z dramatu innej osoby.
Rzekłem.
Haju proszę Cię dobrze, że Twoje wypowiedzi są na najwyższym poziomie

Zakompleksiony proszę ja Ciebie to jest sam placek obejrzyj sobie może powtórki magazynów Champions League i wtedy może sam to przyznasz, że gość siebie traktuje jako samego Boga to raz. Posłuchaj co o sobie mówi, dwa niejednokrotnie sam faulował brutalnie innych zawodników i grał nie fer wobec innych jak chociażby przeciwko Krychowiakowi, ale gdzież tam można napisać że mi go nie szkoda. Wykreowana gwiazdeczka i tyle w temacie. Miałem okazje oglądać go na żywo w Monachium i żałuj że nie słyszałeś tych gwizdów kiedy się wywracał i symulował faule. Dziękuję i też Cię pozdrawiam

P.s
Dramatem dla mnie było zejście Boatenga i tyle w temacie