hahahahhahahahahahhahahahahahhahahaahaahaha
Wiem,że to prostackie i świadczy o mojej frustracji,ale (cenzura) z tym.Zacząłem oglądać od dogrywki i moje rozdrażnienie trochę opadło : D Francuziki na kolanach! VIVA LA PORTUGAL!
Prawda jest taka,że nie zasłużyli na finał,gdyby Schweini nie grał w siatkówkę,to dzisiaj wygrałaby faktycznie najlepsza ekipa w Europie.
A tak mistrzem Portugalia,która cudem w ogóle wyszła z grupy,która wzięła udział w najgorszym meczu w historii futbolu (z Chorwacją,pierwszy celny strzał w bramkę w 117 minucie

),która jest najsłabszym mistrzem Europy od minimum ćwierć wieku - ale gratulacje,fajnie,że Cristiano coś wygrał (Messiemu gul skoczył ^)
Turniej oceniam pozytywnie szczególnie jeśli chodzi o te teoretycznie słabsze ekipy.Faworyci grali poniżej oczekiwań.Nie ma co porównywać do MŚ,bo takiego drugiego turnieju to szybko nie będzie

Chyba,że w Rosji!
PS : Nie piszcie,że to format zabił to Euro,bo to właśnie te ekipy z tego formatu jak Polska,Albania,Islandia,Walia coś pokazywały.Gdyby nie ta nowa formuła to ciekawe czy Polska w ogóle by zagrała,bo czekałyby ją trudne baraże.