dmagio napisał(a):Na szczęście to tylko trener tymczasowy.
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Bayern fun napisał(a):
Bayern fun napisał(a):Oglądałem właśnie City Arsenal. To jak obywatele miazdzyli bądź co bądź lidera ligi to coś nie do pomyślenia. Arsenal nie istniał cały mecz, gdyby Halland miał dziś lepszy celownik to spokojnie mogło być 5/6/7:1
Ale jak jemu nie idzie to cyk pyk de Bruyne dublet i asysta. Pakę mają bardzo mocną. Po 7 latach u Guardioli wreszcie zaskoczyło i myślę że to jest ich sezon na wszystkich frontach. Polecam blackjacka, za przodka tej gry uważa się grę w dwadzieścia jeden. Gra ta jest jedną z najpopularniejszych obecnie gier karcianych. Jest to jedna z najpopularniejszych gier w ogóle. Do gry potrzebne są 4 osoby i talia 52 kart. Jest to gra w parach, w której występują dwie drużyny - Wschód i Zachód kontra Północ i Południe. Głównym celem jest zagranie kontraktu i uniemożliwienie tego przeciwnikom. Ale nadal radzę nie tylko dobrze się bawić grając w karty siedząc przy stole, ale spędzać czas w sensowny sposób i wygrywać pieniądze na tej platformie https://ggbets-pl.com/ , najlepszy program bonusowy bez depozytu.
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Powrót do Piłka nożna w Polsce i na Świecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości