przez piotraldinho » 2005-06-23, 06:57
Park Ji Sung został sprowadzony za pewne znowu w celach korzysci finansowych pana Glazera ... Wie on przeciez , ze w Korei jest wielu fanow MU i gadzety z tym pilkarzem beda sie sprzedawaly jak swieze buleczki ...
Van der Saar w MU ? No to k... to chyba nie mogli se gorszego bramkarza juz wybrac ... Nie dosc ze stary , wcale nie jest jakims mega super bramkarzem , Dudek bylby duzo lepszy ...
Widac rowniez ze po slabym sezonie sie Valencia CF wzmacnia i DOBRZE bo lubie ten klub ... Szkoda ze go w tamtym roku Ranieri zniszczył

. No i cieszy powrot Patricka , ale mam nadzieje ze bramki Barcelonie nie bedzie strzelac

.
Chelsea znowu sypie gotowka . Tym razem za 8 mln funtow transferek del Horno ... kolo 13 mln euro ... i jeszcze ostatnio slyszalem ze chca kupic kogo za 25 mln euro tylko ze ja tego kogos nazwisko 1 raz w zyciu uslyszalem

i nie zapamietalem ...
No a moja Barca sie madrze wzmacnia . Van Bommel to strzal w 10 , Ezquerro w troszke mniej

. Szkoda ze tylko tyle przyjdzie bo liczylem na jakiego dobrego obronce ale coz ... Powiedzieli ze jeszcze TYLKO Henry moze przyjsc przed sezonem ... a i za rok Julio Baptista podobno ma przyjsc ...
pozdro