Myślę, że wygra ktoś z pary Chelsea - Real. Oglądałem obydwa mecze i moim faworytem aktualnie jest Chelsea, grali cudownie. Intensywność jak Bayern rok temu, a poza tym mają skład kozak. Ławka była tak bogata, że masakra.
grejfrut napisał(a):a niech nawet wygra.
grejfrut napisał(a):City ma imponującą ławkę, to fakt. Jednak jest ona nieosiągalna dla Bayernu, bo nie ma tutaj pieniędzy szejków. Poza tym sukces City budowany jest za ogromne pieniądze, które przez wiele lat w sumie niczego nie dawały. Rzecz jasna taki sukces nie jest gorszy, zwracam jedynie uwagę, że w ten klub pompowane są gigantyczne pieniądze od 13 lat i dopiero teraz mają finał, a do wygranej jeszcze daleka droga. Po prostu bez bogatego sponsora nikt nie może pozwolić sobie na takie marnotrawienie pieniędzy, przy tak skromnych sukcesach to zdecydowanie tak trzeba nazwać. City dalej mnie nie przekonuje, ale PSG zamknęli pięknie. Sądziłem, że Paryż pokaże coś więcej, ale wróciły demony.
Powrót do Piłka nożna w Polsce i na Świecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości