Piecia napisał(a):A co sšdzicie o piłkarzach Wisły tyle że tej z Płocka?
Prawdziwa gwiazda zespolu jest Ireneusz Jelen . Jest bardzo dobrym strzelcem i mysle ze w przyszlosci moze byc wazna postacia w pilkarskiej polsce jesli jego kariera sie dobrze potoczy ...
Homer napisał(a):Moim zdaniem mistrzem polski powinna zostac Wisła
Wrzystkie mecze wygrywaja albo remisuja i w dodatku maja najlepszych zawodnikow!!!
Cieszy mnie wiesc ze Lech nie spadnie z ligi
piotraldinho napisał(a):Homer napisał(a):Moim zdaniem mistrzem polski powinna zostac Wisła
Wrzystkie mecze wygrywaja albo remisuja i w dodatku maja najlepszych zawodnikow!!!
Cieszy mnie wiesc ze Lech nie spadnie z ligi
YYY , od wczorja Wisła jest przeciez mistrzem ...
Po wygranej z Gornikiem zapewniła sobie 10 w historii tytuł mistrza Polski![]()
I bardzo dobrze - zasłużyli na niego![]()
![]()
hehe
pozdro
dobrze ze chlopak przynajmniej wymiata w pilke
Właciciel Wisły Kraków Bogusław Cupiał po meczu z Górnikiem Zabrze płakał. Był rozgoryczony zachowaniem krakowskich kibiców, ale nie zamierza ulec ich żšdaniom - czytamy w "Przeglšdzie Sportowym".
Fani Wisły - zamiast fetować trzecie z rzędu mistrzostwo - wykrzykiwali w rodę wulgaryzmy pod adresem prezesa zarzšdu i trenera drużyny. Właciciel Wisły zastanawia się nad przyspieszeniem odejcia z klubu.
Jeszcze kilka dni temu Bogusław Cupiał snuł plany przebudowy zespołu, akceptował listę zakupów piłkarzy i wierzył, że nowa drużyna skutecznie powalczy o Ligę Mistrzów. Po rodowym meczu siedział w fotelu umieszczonym w centralnym punkcie loży jak skamieniały. Właciciel klubu był zaszokowany reakcjš kibiców, którzy po raz pierwszy nie dziękowali mu za mistrzostwo (pište od 1997 roku), zamiast tego obrażajšc ludzi, na których postawił. Cupiał przyjšł gratulacje od kilku goci w loży, po czym długo w milczeniu wypatrywał jakiego punktu na horyzoncie. Potem w jego oczach pojawiły się łzy.
Najbardziej obrażany przez krakowskich widzów był Janusz Basałaj. - Jeli o mnie chodzi, to nie ulegnę presji i nie zamierzam podać się do dymisji - stwierdził. - Gdybymy zmarnowali dorobek z jesieni, to na pewno nie uciekłbym od odpowiedzialnoci. W tej sytuacji jednak nie rozumiem, o co chodzi kibicom. Wiem, że wpływ na nich ma mój poprzednik na stanowisku prezesa Wisły, ale nie dam się sterroryzować, a dla Tadeusza Czerwińskiego nie ma tutaj drogi powrotu - zakończył Janusz Basałaj.
Toro_Toro napisał(a):Piotraldinho,kazdy wylosowany rywal bedzie silniejszy niz Wisla![]()
Ja bym nie liczył na losowanie, bo i tak odpadniemy. Już wiele razy mielismy awans,bo teoretycznie rywal slabszy a przychodzi co do czego
Powrót do Piłka nożna w Polsce i na Świecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości