izi91 napisał(a):Szimi na te mecze z Łęcznej nikt nie przyjeżdża. Zdecydowana większość kibiców z Łęcznej, włączając w to wiernych pikników jest oburzona grą w Lublinie i razem z kibolami bojkotuje ten cyrk objazdowy. Na mecze chodzi garstka pikników z całej Lubelszczyzny, chcących zobaczyć Ekstraklase oraz ludzie, którzy dostają bilety za darmo z firm. Klub masowo rozdaje za darmo bilety po lubelskich przedsiębiorstwach, a i tak nikt nie chodzi na tą szopkę, co tylko pokazuje jaka to jest porażka. Z resztą na tym stadionie pojawia sie połowa tego, co oficjalnie podają, porównując do meczów Motoru na Arenie, gdzie oficjalna frekwencja jest podobna do tej na Górniku, to różnica wizualna jest ogromna. W sobotę to wyglądało na 900 osób, a nie 1400 jak podali. Górnik tylko w Łęcznej, w Lublinie tyko Motor, wie to każdy tylko nie zjeb Kapelko-prezes Górnika i drugi baran prezydent Lublina Żuk, któremu zamarzyła się Ekstraklasa na Arenie.
Dziadek Mróz napisał(a):Górnik Łęczna akurat mało kogo obchodzi,za to ważne jest to,że kochana Areczka jedną nogą w finale Pucharu Polski,co może oznaczać również europejskie puchary (czy coś pozmieniano w tym względzie?)
Właściwy klub na właściwym miejscu
rad napisał(a):Nie ma znaczenia kto zajmie pucharowe miejsce w lidze Bo i tak jedyne ekipy które cokolwiek mogą tam ugrać to Legia i może Lech, a reszta nie przejdzie pierwszego dwumeczu z karabachem , mistrzem Armenii , wicemistrzem slowenii etc. Jak Legia nie wygra ligi to taka Lechia nawet do ligi Europy nie wejdzie
Dziadek Mróz napisał(a):Trochę wczoraj imprezowałem i włóczyłem po Gdyni i powiem wam,że nie dziwię się,że zwykli mieszkańcy nie przepadają za kibicami/kibolami.Wczoraj odbył się mecz Arka vs. Lech i oczywiście kibice dwóch zaprzyjaźnionych klubów ruszyli później w miasto..
Nie widziałem jeszcze takiego syfu,rzyganie na środku ulicy,wszędzie potłuczone butelki (a mówię o samym centrum),mordobicia,większość ludzi pijana i zataczająca się,a z twarzy patologia level hard i zaczepianie normalnych ludzi o kasę "na bilet".Dużo lepsze od grasujących muslimów to to nie jest.Naprawdę słabe.
scholli7 napisał(a):Ale to norma w Polsce ostatnio też widziałem taki filmik, gdzie Kibole Piasta Gliwice grozili swoim piłkarzom
Powrót do Piłka nożna w Polsce i na Świecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości