Co do meczu HSV to widać , że walczyli do upadłego . Jeszcze jedna bramka i by weszli ... Szkoda szkoda ...
A co do dzisiejszego meczu Schalke to własnie cos mi sie wydaje , że to Smerfy awansują

to mi akurat nie przeszkadza - zawsze większe szanse na transmisje z meczów Bayernu!Grzechoo napisał(a):P.S. Ale przez najblizsze kilka lat nie mamy co liczyc na czwarte miejsce w LM dla nemieckiego zespoł :]
taa... średniak, mniej niż średniak - nie ważne... wygrana Greków w ME jest doskonałym przykładem na to, że obecnie w piłce nożnej wygrać może każdy...Simin napisał(a):ale spokojnie panowie - narazie czeka ich bodajze Levski!Zobaczymy jak sobie poradza w starciu z tym hmmm... sredniakiem to troche za duzo!
Władze regionu autonomicznego Madryt i lokalny bank chcą zapłacić Realowi Madryt 600 milionów euro za prawa do pokazywania w latach 2009-2013 meczów "Królewskich" w piłkarskiej Primera Division.
Spotkania byłyby transmitowane na antenie ogólnodostępnej stacji Telemadrid, kontrolowanej przez region autonomiczny Madryt i bank Caja Madrid.
Obecnie prawa do pokazywania meczów Realu ma operator płatnej telewizji Sogecable. Pojedynki ligowe podopiecznych Fabio Capello można obejrzeć na płatnej platformie cyfrowej Digital Plus.
Zgodnie z umową, kończącą się w 2008 roku, Sogecable przekazuje klubowi rocznie 55 milionów euro. Kontrakt może być przedłużony o rok. Jeżeli Real zdecyduje się na to, w 2009 roku otrzyma 60 milionów euro.
tam gdzie zawsze - w NiemczechUpek napisał(a):gdzie jest Bundesliga ?
Scholli napisał(a):tam gdzie zawsze - w NiemczechUpek napisał(a):gdzie jest Bundesliga ?
no i co z tego, że będą mieli takie pieniądze? co to zmienia? Bayern nie będzie się liczyć w CL - no i? trudno się mówi - jeśli będzie to tylko i wyłącznie zależeć od kasy - mam to w dupie... dla mnie to nic nie zmieni...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości