yarpen nie wiem czy zauważyłeś, ale to ja zostałem najpierw wyzywany tylko dlatego, że mam inne zdanie na jakiś temat.
A jeśli tamten user dostałby od razu warna jeszcze do tego ode mnie to zaraz znalazłoby się conajmniej ze 3 innych obrońców uciśnionych i byłby lament, że moderator nadużywa swojej władzy
Nie wspominam nawet o fakcie, że są tu tacy ludzie na tym forum, którym nawet jeśli zwrócisz na coś uwagę i jak wystawisz im ostrzeżenie bez względu na to, że dostał je za obrazę Klubu, zawodnika czy też zarządu, czy nawet za obrazę innego użytkownika tego forum. To taki koleś zamiast wziąść to na klatę będzie pisał Ci z 20 wiadomości jaki to on wielce pokrzywcony jest, bo ktoś mu na coś zwrócił uwagę i jak wogóle mógł to zrobić. A na sam koniec Ci napisze, że są równi i równiejsi, albo pisać Ci będzie o honorze i kulturze. Śmiech na sali
A najśmieszniejsze jest to, że są to niby Kibice którzy kibicują temu samemu Klubowi jak większość z Nas.
Nie do końca jest też tak, że napinacze logują się tutaj tylko i wyłącznie przed takimi spotkaniami jak Bayern Real, Bayern Barca czy wreszcie Bayern Man. U. jest wielu takich wśród rzekomych kibiców FCB.
Ale spoko chcecie, wprowadzić tu porządek ja nie widzę problemu i ze swej strony obiecuję, że nie będę wchodził z takimi osobami w polemikę, a wszelkie nabijanie, wyzwiska w stronę innych, w stronę zawodników, Zarządu, czy też trenera będą kończyły się nagminnymi ostrzeżeniami i banami . yarpen a może Ty piszesz się na to i zostaniesz moderatorem? Krasus, a Ty?