Bayern fun napisał(a):Jak obstawiacie, ile trofeum zdobędą te kluby łącznie w sezonie 22/23? Bo ja obstawiam że mniej lub tyle samo co Bayern
Tylko, że 7 z tych 8 klubów będzie też się biło o topkę w Premier League

Bayern fun napisał(a):Jak obstawiacie, ile trofeum zdobędą te kluby łącznie w sezonie 22/23? Bo ja obstawiam że mniej lub tyle samo co Bayern
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Bayern fun napisał(a):Nasz rywal w 1/8 LM chciał kupić w ostatnich dniach zimowego okienka Ziyecha z Chelsea. Wszystko wydawało się już być na ostatniej prostej ale transakcja finalnie nie doszła do skutku. Mówi się, że Chelsea trzykrotnie wysłała błędne dokumenty przez co zabrakło czasu na finalizację transferuParyżanie chcą ponoć pozwać Chelsea.
Bayern fun napisał(a):no i real, który galaktyczny transfer przeprowadził ostatnio jak ściągał Ronaldo, a czarę goryczy przelała saga transferowa z Mbappe, po której okazało się że Realik nie może konkurować z hajsem szejków![]()
Recit napisał(a):Barca nie ma szejków u steru, a też dokonuje akrobacji finansowych. Akurat szanuję La Liga za konsekwencję w tej materii, nie ulegają presji, że Barca to wielki klub i nie można ich ruszać.
Wolf napisał(a):Ulały się niektórym kompeksy![]()
Po kolei:Bayern fun napisał(a):no i real, który galaktyczny transfer przeprowadził ostatnio jak ściągał Ronaldo, a czarę goryczy przelała saga transferowa z Mbappe, po której okazało się że Realik nie może konkurować z hajsem szejków![]()
No, zwłaszcza to było widać w tegorocznej walce Realu z City i Liverpoolem o Bellinghama.
Powrót do Piłka nożna w Polsce i na Świecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość